כל מה שחשוב ויפה
דנה מרגלית. צילום: תמר קרוון

האדריכלית ד״ר דנה מרגלית מונתה לראש המחלקה לארכיטקטורה במרכז האקדמי ויצו חיפה

פורטפוליו News: דנה מרגלית מונתה לראש המחלקה לארכיטקטורה במרכז האקדמי לעיצוב ויצו חיפה; תחליף את אדריכלית פרופ׳ אירית צרף נתניהו, שקודמה לתפקיד סגנית נשיא המרכז

האדריכלית ד״ר דנה מרגלית מונתה לתפקיד ראש המחלקה לארכיטקטורה במרכז האקדמי לעיצוב ולחינוך ויצו חיפה. היא תמלא את מקומה של האדריכלית פרופ׳ אירית צרף נתניהו, ששימשה בתפקיד בעשר השנים האחרונות וקודמה לתפקיד סגנית נשיא המרכז, פרופ׳ שמעון עמר. 

מרגלית חוקרת אדריכלות מודרנית, הקשרים בין עבר, הווה ועתיד באדריכלות, ביטויים תרבותיים ומקומיים באדריכלות ויצירתיות אדריכלית. היא שותפה במשרד משה מרגלית אדריכלים ומתכנני ערים העוסק בתכנון ועיצוב של פרויקטים בתחום של תכנון אורבני, בינוי עיר ונוף, ותכנון מפורט של מוסדות, מבני ציבור, ומגורים בארץ ובחו״ל.

היא בעלת תואר ראשון באדריכלות מבית הספר לאדריכלות באוניברסיטת תל אביב, תואר שני באדריכלות מהאוניברסיטה של לונדון, תואר שלישי בהיסטוריה ותיאוריה של האדריכלות מבית הספר לאדריכלות של אוניברסיטת מק׳גיל במונטריאול, קנדה, ושני פוסט דוקטורטים מאוניברסיטת תל אביב ומהפקולטה לארכיטקטורה ובינוי ערים בטכניון.

״אני שמחה להיכנס לתפקיד ראש המחלקה לארכיטקטורה במרכז האקדמי לעיצוב ולחינוך ויצו חיפה שהגיעה להישגים מרשימים בשנים האחרונות״, מסרה מרגלית עם מינויה. ״אפעל לקידום המחלקה תוך שימת דגש על חדשנות, יצירתיות, ואחריות אדריכלית״.

מעבר לתוכן מרכזי, for shortcut key, press ALT + zמעבר לסגיר, for shortcut key, press ALT + x
Silence is Golden