Creator Vs. Machine: מה קורה כשהמכונה מחליפה את היוצרים
חברת פייבר, קולקטיב המדיה טאב טאב טאב ומגזין פורטפוליו יקיימו מפגש לייב ראשון שיעסוק באחד הנושאים החמים בכלכלת היוצרים.ות (Creator Economy) – האדם והמכונה. המפגש, בהנחיית יובל סער, העורך הראשי של פורטפוליו, יתקיים ביום ראשון 17.7 בשעה 20:30, בווספר תל אביב (רח׳ קפלן 6).
כלכלת היוצרים.ות היא אחד ממושגי המפתח של עולמות הטק במאה ה־21, ואחד ממנועי הצמיחה של סטארטאפים בארץ ובעולם; היא מה שנוצר במפגש בין היוצרים, הכלים, הפלטפורמות והקהל. אם בעבר תחומי יצירה היו שייכים לעולמות מסורתיים כמו מוסיקה, קולנוע או ספרות – בפורמטים מוכרים כמו ספר, סרט או אלבום, היוצרים.ות של העידן הדיגיטלי פועלים במדיומים חדשים כמו פודקאסטים, בלוגים וניוזלטרים; קבוצות ועמודים ברשתות חברתיות כמו אינסטגרם וטיקטוק; ערוצי וידאו עם מנויים ביוטיוב ועוד.
כיום האינטרנט מספק לכל אחת ואחד כלים שמאפשרים לנו ליצור בצורה פשוטה יותר מבעבר. לא פחות חשוב, הוא מאפשר לנו להפיץ את התוכן בצורה עצמאית מבלי להסתמך על ערוצי הפצה מרכזיים. כך, אותם יוצרים שפעלו בעבר בעיקר עבור מותגים או חברות אחרות, החלו ליצור במקביל גם בשביל עצמן; או יותר נכון – בשביל הקהל שלהן.
View this post on Instagram
במפגש יתארחו אורי אליאבייב, יועץ בתחום ה-AI ומייסד קהילת Machine Learning הגדולה בישראל; האמנית והמעצבת תמרה אפרת; וחוקרת התרבות ומנחת הפודקאסט ״המצב הפוסט אנושי״ ד״ר כרמל ווייסמן.
המפגש יעסוק במפגש של יוצרים עם העידן הדיגיטלי, החל ממהפכת ה־Desktop Publishing ועד לפיתוחים חדשים בעולמות ה־AI כמו דיפ־לרנינג ואמנות גנרטיבית; ובאופן שאלו משפיעים על יצירה ויצירתיות, על הערך המוסף שיש ליצירה אנושית, ועל האופן שבו עולם ההייטק המקומי משפיע על המירוץ האינסופי הזה.
Creator Vs. Machine
מה קורה כשהמכונה מחליפה את היוצרים, ואיך אפשר להתכונן לרגע הזה?
יום ראשון 17.7 בשעה 20:30, וספר תל אביב
הכניסה חינם בהרשמה מראש בלבד. מספר המקומות מוגבל >>
תגובות