רשימת קניות // 21.11.23
שימוש חוזר ב־HAR
המעצבת הילה ברודי בעלת המותג HAR מתמחה בייצור פריטי לבוש ייחודים שנוצרו בעבודת יד. כל פריט נוצר על ידי שימוש חוזר בטקסטיל מקורי, שבו היא משלבת פרשנות עכשווית שמעניקה לפריט חיים חדשים. בשונה מייצור תעשייתי – כל פריט נגזר אחד אחד, הבד הקיים מכתיב את העיצוב, ומאפשר ליצור דגם חדש יחד עם שימור הרוח וסיפור המקור. המטרה היא להציג את נושא המיחדוש ממקום חדש ורענן.
בנוסף על מגוון חולצות מוצעים לקראת החורף מעילים עשויים שמיכות ובדי צמר בהדפסים בניחוח וינטג׳. המעילים בגזרה נינוחה, עם שני כיסים בצדדים ותיפורים שמדגישים את צבעוניות הפריט.
מחירים: 850-1,300 שקלים
להשיג: באתר
HAR. צילום: אסף עיני
HAR. צילומים: מ"ל
שכבות ב־MADAM BUBU
קולקציית סתיו־חורף החדשה שיצרה המעצבת עתר שיבק דקל למותג MADAM BUBU מאופיינת בשכבות. מטרתה היא לאפשר ללובשות להתעטף ולהתקלף בהתאם לתחזית. הפריטים בעלי גימורים מגוונים, חלקם עם קצוות פרומים, ומעניקים תחושה שמדובר בבגד שנלבש מאז ומעולם.
המידות נדיבות, הצבעוניות על הסקאלה הקבועה של השחורים והאפורים ולצידם גם חום שוקולד מריר, זית, זית כהה וצבע אבן.
מחירים: 59-500 שקלים
להשיג: ב״פרלמנט של עתר״ במתחם הרכבת בבית יהושע, בחנויות בוטיק נבחרות ובאתר
מאדאם בובו. צילומים: רון שלף
צבעוניות ואופטימיות אצל ענת פרידמן
המעצבת ענת פרידמן ממשיכה גם בחורף הזה בקו הצבעוני והאופטימי המאפיין אותה, שעכשיו נראה הכרחי מתמיד. הקולקציה כוללת צבעים חזקים לצד פריטים בגווני שחור, לבן ואפור, שמציעים ללובשת מראה שאפשר ליצור ממנו שילובים רבים.
בין הפריטים חולצות טי, ג׳קטים קלילים, חולצות מחוייטות ומכנסיים. כל הדגמים מיוצרים בארץ בכמויות קטנות, מבדים איכותיים ובגזרות נוחות.
מחירים: 200-500 שקלים (במסגרת מבצעי שופינג IL כל הקולקציה ב־25% הנחה)
להשיג: בחנות המעצבת ברחוב בצלאל 6 בירושלים ובאתר
ענת פרידמן. צילומים: דור שרון
ניקיון אלגנטי אצל מעיין פז
בקולקציית סתיו חורף 23-24 מדגישה המעצבת מעיין פז את הניקיון האלגנטי שאותו חקרה כבר בעונות הקודמות. המטרה היתה ליצור תחכום ועניין שבא לידי ביטוי בשכבות, בחומרים ובאורכים, והכל משתלב יחד באופן הרמוני במגוון תרכובות ואופנים שונים.
הפריטים נוחים ואפשר ללבוש אותם לאורך כל היום, תוך אפשרות למיקס אנד מאץ׳, מה שמאפשר הרכבת לוקים שונים בקניינות נכונה וחכמה. הפריטים תפורים כולם בארץ, תוך הקפדה על איכות התפירה והחומרים, ועשויים ברובם מבדים טבעיים.
מחירים: 240-980 שקלים
להשיג: בחנות המעצבת ברחוב בזל 36 בתל אביב ובאתר
מעין פז. צילומים: אסף עיני
פיג׳מות ב־ZOHARA
ZOHARA מרחיבה החורף את קולקציית הפיג׳מות, ולצד פיג׳מות טריקו שמוצעות בצבעים חדשים, מציעה גם פיג׳מות פלנל רכות, בגזרה גברית, עם כיס גדול, במגוון דוגמאות של משבצות בגווני שחור־לבן, סגול, בורדו וחום.
מחירים: 329-389 שקלים
להשיג: בחנות המותג ברחוב דיזנגוף 255 בתל אביב או באתר
ZOHARA. צילומים: ליאור קסון
תגובות