רשימת קניות // 24.6.25
קולקציה בהשראת שיטוט בשווקים במשכית
משכית חגגה את יום ההשראה הבינלאומי, שהתקיים בתחילת החודש, בתצוגת רחוב מפתיעה בלב שוק הכרמל; דרך להזכיר שיצירתיות נולדת דווקא מהמקומות הכי יומיומיים. קולקציית קיץ 2025 החדשה נולדה מתוך שיטוט בשווקים – מקומות שמבטאים את ערב התרבויות העשיר שמרכיב את הזהות הישראלית.
שילובי הטקסטורות, הצבעים, הקולות והאנשים הפכו לחומר גלם עיצובי: בדים אווריריים, הדפסים צבעוניים, תחרות עדינות וגזרות מחמיאות – בשפה קיצית קלילה, נשית ומלאת רוך. הקולקציה שוזרת ניגודים: פריטים מקולקציית הקוטור היוקרתית לצד עיצובים מהקולקציה הנגישה, כחלק ממגמה עולמית שמטשטשת את הגבולות בין גבוה לנגיש, בין אמנות ללבוש יומיומי.
להשיג: בחנויות המותג ובאתר, 40% על קולקציית הקיץ

בית האופנה משכית בשוק הכרמל. צילום: שרה שלמון

צילום: גאיה ענבר

צילום: נופר שיימן
מרחב בטוח בדורון אשכנזי
קולקציית הקיץ החדשה של מעצב האופנה דורון אשכנזי מושפעת מהנושאים והמחשבות שתופסות אותנו עכשיו: הבית, הסביבה הטבעית, המרחב הבטוח והקרוב, והים – כדי לנשום. צבעי הקולקציה טבעיים, רכים ומחוברים לאדמה, למים ולשמיים – בריק, אקווה ולבן.
הגזרות נינוחות ואפשרות התנועה בהן רחבה. הבדים הם פשתן, ויסקוזה נעימה בהדפסים ובצבעי אדמה חלקים. החליפות גזורות ישר ובגזרת דאבל ברסט נוחה, המכנסיים והברמודות עם קפלים וחולצות כפתורים בכותנה ותחרות שקטות. גם סימן ההיכר של המותג – בנדנה או צעיף קטן קשור לצוואר – נמצא בקולקציה.
להשיג: בחנות הדגל, דיזנגוף 187 ובאתר, 20% הנחה על קולקציית הקיץ החדשה וכל שאר האתר

דורון אשכנזי, קולקציית קיץ 25. צילומים: בני ומן

מינימליזם בסטורי
Paper, קולקציית קיץ 2025 של סטורי, עוצבה על ידי צוות העיצוב של המותג יחד עם מעיין מילס, שנבחרה להיות הקריאייטיב דירקטור של המותג בעונות הקרובות. הקולקציה שואבת השראה מנשים שמובילות טרנדים, נשים שמבינות את הכוח בפריטים ייחודים ויודעות להפוך כל הופעה להצהרה עם סגנון.
עיצוב מינימליסטי, פלטת צבעים מדויקת, מונוכרומטית ושקטה ובדים טבעיים יוצרים יחד פריטים שמשתלבים זה עם זה בקלות: חולצות וטופים, מגוון גזרות מכנסיים מקצרים ועד שמלות, חצאיות ועוד.
להשיג: בחנויות המותג ובאתר

Paper, קולקציית קיץ 2025 של סטורי. צילומים: אור דנון

הדפסים ואיורים ב־inhale exhale
inhale exhale מציגים את קולקצית הקיץ החדשה, Take a deep breath. הקולקציה, רכה ונושמת, כוללת שמיכת ים/יוגה מודפסת, ופריאו מאויירים באיורים מקוריים של אמניות ישראליות שמאיירות במיוחד למותג, שנקשר בסיכת קוקוס מיוחדת ונוחה.
להשיג: באתר

inhale exhale. צילומים: מ״ל

תכשיטי זהב ואבני חן של נטע וולפה
נטע וולפה משיקה דרופ תכשיטים קיצי חדש שבו משולבים יהלומים ואבני חן במגוון צבעים. כולם עשויים בעבודת יד בסטודיו שבכרם התימנים, מזהב מרוקע ומסולסל בעדינות, שלעיתים נראה כמו עבודת קרושה ותחרה בזהב, ועליהם רקומות אבני החן. התכשיטים הם בעלי טוויסט וינטג׳י ושילוב מסקרן של מזרח ומערב, מסורת וחדשנות.
להשיג: בסטודיו בגדרה 1 תל אביב ובאתר

נטע וולפה. צילום: דימיטרי גרין

נטע וולפה. צילום: שי דדון
תכשיטים שמבטאים בית של תמי אשד
אצל מעצבת התכשיטים תמי אשד הכל התחיל לפני שנה – אז עברה לדירה חדשה שעד היום לא מרגישה בבית, לא מחוברת למקום עד הסוף. בסדרת פריטים חדשה שאותה עיצבה היא מביאה לידי ביטוי את כל מה שבית הוא עבורה. לטובת צילומי הפריטים היא בחרה להשתמש באמה, שמבחינתה מבטאה תחושת בית חזקה.
להשיג: באתר

תמי אשד. צילומים: שני אזאולי




















