כל מה שחשוב ויפה
אבישג ארבל. צילומים: רועי סרוסי
אבישג ארבל. צילומים: רועי סרוסי

רשימת קניות // 15.7.25

קום איל פו בשיתוף אביגיל קולקר; מאיירים לעמותת ילדים בסיכוי; חזיות ברלט בדלתא; פריטים להריוניות באבישג ארבל; קולקציית דרדסים בגולף; בשמים לשיער ב־La Beaute

לאהוב את השינוי באבישג ארבל

בחודשי הריון, הגוף משתנה כל הזמן, התחושה היא של כבדות וקושי במציאת בגדים מחמיאים בגלל מגבלות הגוף, המעצבת אבישג ארבל מציעה מזה שני עשורים להריונית פריטים נוחים ו״קולים״ ליומיום, ופריטי לבוש מחמיאים לערב, שבהם כל הריונית תרגיש אטרקטיבית על אף מגבלות הגוף המשתנה.
להשיג: בחנויות המותג ובאתר

אבישג ארבל. צילומים: רועי סרוסי

אבישג ארבל. צילומים: רועי סרוסי


קום איל פו בשיתוף אביגיל קולקר

בית האופנה קום איל פו והאמנית אביגיל קולקר משיקים קולקציית קפסולה של חולצות וינטג׳ משנות ה־90 עליהן רקמה קולקר בעבודת יד. הקולקציה ממשיכה ומהדהדת את האג׳נדה האקטיביסטית של קום איל פו, כמו גם של קולקר.

קולקר מסבירה ששימוש בחולצות כאמצעי להבעת מחאה, אקטיביזם והפצת מסר פוליטי, הן מבחינתה רלוונטיות בעיקר היום כתגובה למצב הפוליטי, לייאוש, ולצידו, ההתעקשות לא להפסיק להילחם למען עתיד אחר. ״אופנה לא צריכה לקשט את המציאות, היא חייבת לשאוף לשנות אותה, אנחנו כיוצרים חייבים להמשיך להתעקש על יצירה שמבקשת לשפר את העולם, לא רק להשתלב בו״.
להשיג: בחנות הדגל, לבונטין 28 תל אביב

אביגיל קולקר X קום איל פו. צילומים: מ"ל

אביגיל קולקר X קום איל פו. צילומים: מ”ל


חזיות ברלט בדלתא

דלתא משיקה את חזיית הברלט החדשה, שלטובת הקמפיין שלה הצטלמה לראשונה מגישת הטלוויזיה דנה גרוצקי, שגילתה לאחרונה כי היא נשאית גן ה־BRCA, שמעלה את הסיכון לחלות בסרטן השד וסרטן השחלות.

חזיית הברלט, ללא ברזלים וללא ריפוד, סרוגה בטכנולוגיה מתקדמת עם אזורי צפיפות משתנים, המעניקים תמיכה מוגברת במקומות הנחוצים לצד תחושת רכות ונוחות.
להשיג: בסניפי הרשת ובאתר

דנה גרוצקי X דלתא. צילומים: מאיר כהן

דנה גרוצקי X דלתא. צילומים: מאיר כהן


birds

קולקציית דרדסים בגולף

לרגל עליית הסרט החדש של הסדרה האייקונית הדרדסים, מביאה קבוצת גולף את הצבע הכחול אל כל רשתות הקבוצה – גולף, גולף קידס, אינטימה וגולף&קו, שיחד מציעות קולקציות צבעוניות, שובבות ונוסטלגיות לכל המשפחה.

הקולקציה, בהשראת עולמם העל־זמני והצבעוני של הדרדסים, משלבת שמחת חיים נוסטלגית, וכוללת טי שירטס לנשים וגברים, פרטי קיץ לילדים ופריטים לבית כמו מצעים, מגבות, כלי אוכל, בקבוקי שתייה, קופסאות ועוד. באינטימה מוצעת קולקציית פיג׳מות.
להשיג: בחנויות הרשת ובאתר

גולף. צילום: דור שרון

גולף. צילומים: דור שרון


בשמים לשיער ב־La Beaute

La Beaute משיקה סדרת של שלושה בשמים לשיער שמשלימים את שגרת הטיפוח. כל אחד מהבשמים נרקח בהשראת סדרת טיפוח מובילה מבית המותג ומיועד להתזה על שיער יבש או לח – להענקת ניחוח מתמשך, לחות, ברק ורכות, מבלי לפגוע בבריאות השיער.
להשיג: בסופר פארם, בנקודות מכירה נבחרות ובאתר

LA BEAUTE. צילומים: תמוז רחמן

LA BEAUTE. צילומים: תמוז רחמן


מאיירים לעמותת ילדים בסיכוי

דרך עשרות איורים של מיטב המאיירים בישראל, שפתחו את ליבם ואת פלטת הצבעים שלהם, משיקה עמותת ילדים בסיכוי את ״יש לך שמש״ – מהלך אמנותי וחברתי שחוצה את גבולות ההגדרה המקצועית, ומציע נחמה, שייכות ותקווה. המהלך מתקיים כחלק מ״יום השמש״ השנתי של העמותה כדי לעורר מודעות לילדים שגדלים ללא בית,

בין המשתתפים בפרויקט המאיירים לאה מסלו, בן בואנו, איתן אלוא, דנה ברנר, נטלי פודלוב ועוד. כל אחד מהם התבקש ליצור איור סביב השמש, שהוא גם סמל העמותה, ולהאיר באמצעותו את המשמעות העמוקה של בית – מקום של מוגנות, שייכות וביטחון.

האיורים מוצגים בפלטפורמות דיגיטליות וברשתות החברתיות, ומזמינים את הציבור לקחת רגע של נשימה ולהיזכר בכוחה של יצירה פשוטה ואנושית, דווקא עכשיו. בתרומה של 100 שקלים אפשר לבחור איור ולקבל אותו כקובץ דיגיטלי להורדה בגודל 30X30. כל ההכנסות הם קודש לשיפור חייהם של ילדי ובוגרי הפנימיות בישראל.
להשיג: באתר

ג'ני מיילכוב

ג’ני מיילכוב

חגית פרנקל

חגית פרנקל

טל פורקוש

טל פורקוש

מעבר לתוכן מרכזי, for shortcut key, press ALT + zמעבר לסגיר, for shortcut key, press ALT + x
Silence is Golden