כל מה שחשוב ויפה

קייס סטאדי: פודקאסט קצרצר על עיצוב, אמנות וטכנולוגיה

חדש בפורטפוליו: פודקאסאט קצרצר בשיתוף ריברסייד, על אחורי הקלעים של תהליכי יצירה בעיצוב, איור, אמנות, מושן, מותג ו־AI

מגזין פורטפוליו גאה להשיק בשיתוף ריברסייד את ״קייס סטאדי״ – פודקאסט קצרצר על עיצוב, אמנות וטכנולוגיה. העונה הראשונה של הפודאקסט – שעלתה הבוקר באתר, ביוטיוב, בספוטיפיי ובאפל פודקאסטס – כוללת תשעה פרקים שבהם מעצבי מוצר וברנד, יוצרי AI ומושן, מאיירים ומנהלי מותג, מתמקדים בקייס סטאדי משמעותי אחד מתוך תהליך העבודה שלהם בזמן האחרון.

הפרקים הוקלטו והופקו כולם בשיתוף ריברסייד, פלטפורמה מקצה לקצה ליצירת פודקאסטים ותכני וידאו באיכות גבוהה. מהקלטה ושידור חי ועד עריכה והפצה – הכל בעזרת בינה מלאכותית, ממשק אינטואיטיבי ומגוון רחב של פיצ׳רים מתקדמים.

יובל סער, העורך הראשי של פורטפוליו: ״אנחנו גאים להשיק הבוקר שיתוף פעולה ראשון מסוגו עם ריברסייד, אח חדש לפודקאסט ׳תיק עבודות׳, שיציין בקרוב חמש שנים ו־250 פרקים. בפודקאסט החדש נתמקד בכל פרק בקייס סטאדי אחד יוצא דופן, ונקבל הצצה ויזואלית אל אחורי הקלעים של העולם היצירתי של יוצרות ויוצרים מקומיים. הפודקאסט החדש, כמו גם תיק עבודות והפודקאסטים הנוספים שיבואו אחריו, הם שלב נוסף בביסוסו של פורטפוליו כמגזין התרבות המוביל והמשפיע בישראל, וכבית תוכן העוסק בפיתוח תכנים רב־תחומיים משלימים״.

birds

המשתתפים בעונה הראשונה של קייס סטאדי: שי גליקמן מוביל עיצוב המוצר ברייזאפ על איך לעצב מוצר פיננסי פשוט אבל לא פשטני. שקד מזרחי רובין, מובילת עיצוב המותג ב־Empathy, על איך לעצב ברנד מתוך אמפתיה. עדן וענבל לפידות וידאל (סטודיו Under), על איך לבנות מותג בספרינט מהיר, יעיל וקצר. גל שריר, מעצבת חווית משתמש ב־Weavy, על איך לעצב עבודה אינטואיטיבית עם מודלי AI.

נדב שטריימר, שמוביל את סטודיו המיתוג הפנימי של לייטריקס, על איך למתג בניין חדש לחברה שאתה עובד בה. שירה גלעדי, שהובילה את השפה האיורית של אפליקציית התשלומים bit, על איך להכניס אופי לאיור באפליקציה שפונה לכולם. האמנית אלה אוזן על איך לחקור תודעה בעזרת בינה מלאכותית. רועי כץ, מנהל המותג של wiz, על איך להכניס צבע ואופטימיות לעולמות טכנולוגיים אפורים. מעצב המושן גור מרגלית, על איך להכניס מושן למיתוג של סטודיו בינלאומי.

מעבר לתוכן מרכזי, for shortcut key, press ALT + zמעבר לסגיר, for shortcut key, press ALT + x
Silence is Golden