פורטפוליו לייב: מגאורגיה לגוצ׳י | 26.1 במרכז תאו הרצליה
הוא נחשב לאמן של חייטות ותפירה עילית, אבל גם כמי שהכניס את תוכניות הריאליטי אל עולם האופנה הגבוהה; הוא חתום על הצלחות פנומנליות, אבל גם על כישלונות צורבים; הוא ידוע כמורד בתרבות הצריכה, אבל גם כמי שמצליח למכור לנו סניקרס קרועות באלפי שקלים.
אין מעצב אופנה משפיע כל כך ושנוי במחלוקת כל כך כמו דמנה גווסליה. מי שהיגר מגאורגיה וישן על ספה בפריז בתחילת דרכו, עבר אל בית האופנה בלנסיאגה ומשמש היום כמעצב הראשי של אימפריית האופנה גוצ׳י. ההרצאה מתחקה אחר דמותו המסתורית ומלאת הסתירות, ומספקת תובנות חשובות על רשתות חברתיות, גלובליזציה ושיווק במאה ה־21.

צילום: vedant kothari / unsplash
ד״ר לירוי שופן הוא תאורטיקן אופנה; חוקר ומרצה באוניברסיטה העברית וביחידה להיסטוריה ופילוסופיה בשנקר. חבר מערכת פורטפוליו, מאמריו ומחקריו התפרסמו בכלי תקשורת מובילים בישראל ובחו״ל.
מרכז תאו, וינגייט 168, הרצליה
- יום שני, 26.1 בשעה 20:30
- משך ההרצאה כשעה ורבע
- הישיבה ללא מקומות מסומנים
- עלות לכרטיס בודד: 75 שקלים

צילום: yasin aribuga / unsplash







