כל מה שחשוב ויפה
Zucker ושלי גרוס. צילומים: נטשה זריקר
Zucker ושלי גרוס. צילום: נטשה זריקר

רשימת קניות // 6.1.26

Zucker בקולקציה משותפת עם שלי גרוס; פרשנות מודרנית לעולמות הוולנס ב־Sack's; נעלי טיולים של KEEN; תיקים של Guanabana; פופ אפ ל־Tamu ויערה ניר כחלון; נירלט בשיתוף Holyland Civilians; סיכות של עמותת ״איתן - כל אחד יכול״

Zucker בקולקציה משותפת עם שלי גרוס

קולקציית הקפסולה Eight – Tougher than the rest היא שיתוף פעולה שני בין Zucker של עינב צוקר ושלי גרוס. צוקר, בעלת המותג שחוגג כבר יום הולדת עשר, וגרוס, סופרת, עיתונאית אופנה לשעבר ובעלת אתר לייף סטייל ותיק, עיצבו קולקציה שכוללת מספר קטן של פריטים שעובדים אחד עם השני.

בין הפריטים חולצת משי בהשראת חולצות עבודה קוריאניות עם עניבה, טרנץ׳ בעבודת חייטות מוקפדת, ז׳קט עבודה בגזרת אוברסייז, חולצת ג׳ינס, מכנסי טיסה, בנדנות מקשמיר ותיקי קנבס גדולים.
להשיג: בסטודיו בעמנואל טובים 9ב׳ תל אביב ובאתר

Zucker ושלי גרוס. צילומים: נטשה זריקר

Zucker ושלי גרוס. צילומים: נטשה זריקר


פרשנות מודרנית לוולנס ב־Sack’s

מותג האופנה Sack’s משיק דרופ חדש תחת השם Health Club – קולקציה שמציגה פרשנות מודרנית לעולמות הוולנס והסטייל האורבני. היא מציעה פריטים מוקפדים, כאלה שמתאימים למעבר חלק מהיום אל הערב.

הקולקציה נוצרה מתוך תפיסה הוליסטית של לייף סטייל: לא רק מה לובשים – אלא גם איך חיים. היא שואבת השראה מעולמות התנועה, האיזון והנוכחות, ומשלבת בדים נעימים וגזרות מחמיאות.
להשיג: בחנויות הרשת ובאתר

SACK'S. צילומים: אסף ליברפרוינד

SACK’S. צילומים: אסף ליברפרוינד


נעלי מטיילים של KEEN

חברת שורש מציגה נעלי הליכה לחורף מבית KEEN האמריקנית. נעלי טיולים מקצועיות גבוהות, בדגמי נשים וגברים, בעלות סוליה מאסיבית לאחיזת שטח מצוינת וטכנולוגיה התומכת בעקב ובקרסול, לבלימת זעזועים ויציבות. הנעלים עמידות ונוחות, אטומות למים ויכולות לשמש בטרקים בהרים גבוהים ופסים (מעברי הרים) מושלגים ושומרות על איכות הסביבה.

להשיג: בחנויות לציוד טיולים ובאתר

KEEN. צילום: מ

KEEN. צילום: מ”ל


תיקים של Guanabana

המותג הספרדי Guanabana, שנוסד על ידי האחיות אלמונדה ואנה לבית אספינוזה – בנות לאב ספרדי ואם קולומביאנית, מייצר תיקים שהם ״תכשיט״ בסגנון בוהו־שיק ספרדי עם נשמה קולומביאנית. את התיקים של Guanabana מייבאת ומשווקת חנות האונליין Mosto, לצד מותגים נבחרים בתחומי העיצוב והאופנה.

העיצובים מתאפיינים בצבעוניות עזה ובשילובי צבעים ססגוניים. הקולקציות מעוצבות במדריד ומיוצרות בעבודת יד בשיטות ובטכניקות אריגה מסורתיות של נשים קולומביאניות ופרואניות, שעושות שימוש במורשת של מלאכת יד שעוברות מדור לדור. חלק מידיות התיקים עשויות מקרמה בטכניקת קשירה דקורטיבית שמוסיפה נופך בוהמייני לעיצוב.
להשיג: בחנויות נבחרות ובאתר

Guanabana. צילומים: מ

Guanabana. צילומים: מ”ל


birds

פופ אפ משותף ל־Tamu ויערה ניר כחלון

מותג האופנה Tamu מציג את קולקציית החורף Cozy לנשים, גברים ויוניסקס, עם פריטים פונקציונליים מחומרים איכותיים וסטייל שקט ומדויק.

הקולקציה תושק בחנות פופ אפ שתפעל בקניון רמת אביב עד ה־15.1. לצד הקולקציה תתארח בחנות גם הקרמיקאית יערה ניר כחלון, בעלת המותג YAARA שמציע כלי הגשה בעבודת יד – אוסף שמחבר בין חומר, דיוק ואסתטיקה על־זמנית.
להשיג: בחנות הפופ אפ בקניון רמת אביב ובאתר

TAMU. צילומים: עדן חלמיש

TAMU. צילומים: עדן חלמיש

יערה ניר כחלון


נירלט בשיתוף Holyland Civilians

חברת נירלט חוברת לראשונה למותג אופנה ישראלי – Holyland Civilians, ומשיקה חולצת טי תחת השם IS 2026 Blue Rise. הגוון הכחול המואר מסמל תקומה, ביטחון ותקווה, ומרפרר הן לצבע הלאומי והן לערכים של צנעה, יושר וכנות – כמבט אופטימי אל העתיד.

Holyland Civilians הוא מותג סטריט ישראלי שהוקם ב־2017 על ידי ענת משולם ודור חן, ומזוהה עם השראה מהתרבות והחברה המקומית.

החולצה תשווק במהדורה מוגבלת, וההכנסות ממכירתה יועברו לטובת פעילות קהילתית יחד עם מועדון כדורסל עוטף דרום, שהוקם כפרויקט משותף של איגוד הכדורסל הישראלי, מנהלת תקומה ומועצה אזורית אשכול כפרויקט לשיקום העוטף לאחר 7 באוקטובר.
להשיג: בחנות המותג בשינקין 30 תל אביב ובאתר

הולילנד סיביליאנס ונירלט. צילומים: מיכאל טופיול

הולילנד סיביליאנס ונירלט. צילומים: מיכאל טופיול


סיכות של עמותת ״איתן – כל אחד יכול״

לרגל חודש המודעות לאנשים עם צרכים מיוחדים, ומתוך רצון לעורר בקרב הציבור הרחב את המודעות לחשיבות שילובם של אנשים כאלה בחברה, יזמה עמותת ״איתן – כל אחד יכול״, המסייעת לצעירים באמצעות אימוני כושר מעצימים – סיכות בצורת פאזל שעליהן הכיתוב Everybody Can.

במסגרת שיתוף פעולה עם רשתות האופנה והספורט נייק ו־Foot Locker, יוצעו הסיכות למכירה בכ־120 סניפים ברחבי הארץ, כשכל ההכנסות יועברו כתרומה לעמותה.
להשיג: בחנויות הרשתות

עמותת איתן, כל אחד יכול. צילום: מ”ל

מעבר לתוכן מרכזי, for shortcut key, press ALT + zמעבר לסגיר, for shortcut key, press ALT + x
Silence is Golden