Deli & LaCulture ✴ Random Rules
פורטפוליו News: הנכם מוזמנים לערב הפתיחה של 14 יום של תערוכות אמנות ומוזיקה טובה בדלי, שיתקיים ביום רביעי ה-1/1/2014 החל משעה 21:00. דלי, בשיתוף עם לה קולטור, יארחו מבחר של אמנים ויוצרים מקומיים לתערוכות אמנות, מיצב, וידאו ומוזיקה טובה.

לה קולטור היא פלטפורמה ללא מטרות רווח לאמנים חדשים ומבטיחים שנולדה מהצורך באמנות עכשווית, מקורית ונגישה, במטרה לספק חשיפה לאמנים בתחילת דרכם ובמקביל לאפשר לאוהבי אמנות, אספנים ולכל מי שחפץ לרכוש יצירות אמנות במחירים ברי השגה ולהכיר אמנים חדשים. מחירי האמנות הינם ללא אחוזים נוספים, והרווחים מועברים ישירות לאמנים. הדלי הוא חלל שבימים מתוקנים משמש כמיני קלאב האולטימטיבי של העיר: רחבת ריקודים קטנה ומיוזעת, תכנים מוסיקלים אלטרנטיבים ובר אפלולי, וכל זה מאחורי סנדוויצ’יה בנוסח דלי אמריקאי.
אז מה זה בדיוק? שילוב של אמנות, מוזיקה טובה, אלכוהול והכל במחירים לכל כיס: בכל ערב תהיה אמנות למכירה, די ג’יי לייב וויברציות צבעוניות. איך זה עובד? בשעה 21:00 בכל ערב תיפתח תערוכת מכירה בת השגה במחירים של עד 500 ש”ח כשהסכום שבו תימכר העבודה יעבור במלואו לאמן. משם, בהדרגה, עוברים למוזיקה טובה, ריקודים, אמנות חיה ודרינקים. בתכנית: תערוכת זירוקס\שחור\לבן, ערב וידאו ארט, ערבי פרפורמנס ואינסטליישנס, ועוד. אוצרות: איתי בלאיש ודר רותם. הפקה: דר רותם, בנג’י לפנט, איתי בלאיש ועומרי אבן-זיו שמואלסון.
- אסף בן ארוש, No Time for Heaven







