מנכ״ל חטיבת תענוג והנאה
התגלגל לידי באיחור קל גליון מדד המותגים 2009 של גלובס, שיצא בחודש יולי. מפלצת הנייר הזו, מונה 460 (!) עמודים, ומכילה כל כך הרבה נונסנס שיווקי, אבל זה לא העניין.
בין כל אלפי המילים, מצאתי פנינה אחת, שרק בשבילה היה שווה הכל. בעמוד 426 קובעת סיגל שילוני, שכמו שלא הפסקנו לטוס אחרי ה-11/9, כך לא יפגע המיתון ברעב הצריכה של הציבור המערבי. אין לי שום עניין בלקבוע האם צודקת שילוני. אני לא מכיר אותה, ולא מחזיק מעצמי מומחה בכלכלה. הסיבה שנתפסתי לדבריה הוא התואר שמלווה את שמה.
שימו לב.
שילוני היא מנכ”ל חטיבת תענוג והנאה בקבוצת שטראוס.
אני חוזר, מנכ”ל חטיבת תענוג והנאה.
זה שזה לא תחרות לשאר החטיבות בשטראוס, זה לא חוכמה. לחטיבת בריאות ואיכות חיים, חטיבת קפה ישראל או חטיבת המלוחים, אין בכלל סיכוי מול תענוג והנאה. זו לא תחרות.
אבל תחשבו על זה לרגע, איך זה לחיות כשאתה יודע שאתה המנהל הכללי של תענוג והנאה. אמנם המון אחריות, אבל אני בטוח שיש בזה הרבה סיפוק, בהנחה שאתה טוב במה שאתה עושה.
נדמה לי אם כן שמצאתי את יעודי בחיים.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
ובהזדמנות זו, איך אפשר שלא, שנה טובה, הרבה תענוג, והמון הנאה.












