כל מה שחשוב ויפה
חדשות מהבית, נטע אשרי ותום כהן. צילום: מ״ל

קול קורא: על המדף - מהתעשייתי לאישי

התערוכה ״על המדף - מהתעשייתי לאישי״ (אוצרת: עינב ברנס אליאסוב) תבחן פרשנות וטיפול אישי, אמנותי/עיצובי על צלחות תעשייתיות, גנריות ויום־יומיות. מועד אחרון להגשת הצעות: 16.2

צלחת היא כלי מטבח בסיסי הנועד להכלה והגשת מזון. אם נסתכל לאורך ההיסטוריה, לא חל שינוי משמעותי בכלים שבהם מוגש האוכל ושנוצרו בהתאם לאתיקה ולקוד ההתנהגות המושרשים בחברה המייצרת גבולות וחוקים סביב השולחן.

התערוכה שתיפתח ביום חמישי 12.3 בגלריה הקטנה בבית בנימיני תבקש לבחון פרשנות וטיפול אישי, אמנותי/עיצובי על צלחות תעשייתיות, גנריות ויום־יומיות באופן שלא לוקח בחשבון את גבולות וחוקי השולחן. אמנים, מעצבים ויוצרים בקרמיקה מוזמנים להציע הצעה לטיפול אישי בצלחת/ות מן התעשייה.

• רוצה לקבל את הכתבות שלנו לתיבת המייל? הירשמו כאן לניוזלטר שלנו >>

  • הצלחת יכולה להיות מכל מפעל תעשייתי מקומי או בינלאומי.
  • הטיפול האישי בצלחת יכול להיות מכל חומר / דיסציפלינה / טכניקה.
  • קוטר הצלחות יהיה 20-35 ס״מ.
  • בטיפול אין לצאת משולי הצלחת.
  • הטיפול בצלחת יכול להיות בשני צדדיה.
  • יש לצרף להצעה טקסט קצר של מספר שורות המספרות על הצלחת/ות שנבחרו ועל בחירת הטיפול בה.
  • יש לחתום מאחורי הצלחת.

את ההצעות יש להגיש עד 16.2 למייל [email protected] 

*כוכבית מייצגת שדות חובה

פורטפוליו באינסטגרם

עקבו אחרינו
מעבר לתוכן מרכזי, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + zמעבר לסגיר, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + x
Silence is Golden