רשימת קניות // 27.10
דרופ חורף ראשון של שחר אבנט
שחר אבנט משיקה את דרופ החורף הראשון של 2027, עם פריטי Ready to wear חדשים שמחברים בין נוחות, ורסטיליות ואמירה אופנתית אישית. כל הפריטים משלימים זה את זה ומאפשרים אינסוף שילובים, שכבות ומשחק.
בין הפריטים: ג׳ינסים, ג׳קטים, חולצות ארוכות, שמלות וחצאיות מיני מטאפט וחצאיות טול, שאפשר ללבוש מעל מכנסיים, בפני עצמן או בשכבות של חצאית על חצאית. בהמשך החורף יגיעו גם מעילי רוח, מעילי חורף והדפסים מקוריים שאבנט ציירה בעצמה.
להשיג: באתר

דרופ חורף לשחר אבנט. צילומים: גיא רשקובן

רוחות של שינוי במשכית
בית האופנה משכית ממשיך במסורת התצוגות במרחבים ציבוריים מפתיעים: בשבוע שעבר הפך גשר יהודית, החוצה את נתיבי איילון, למסלול תצוגת אופנה אורבני, שעליו צעדו 30 דוגמניות עם 30 לוקים מקולקציית סתיו-החורף החדשה, תחת הקונספט Urban Heritage והמוטיב Wind of Change.
הבחירה בגשר, המחבר בין העיר הוותיקה למגדלי העסקים המודרניים, משקפת את מהות הקולקציה — חיבור בין המורשת של בית האופנה לעכשוויות: חייטות אורבנית ומשחק על המתח בין גברי לנשי, רך למובנה וקז’ואל לערב, עם חליפות מחויטות, ז’קטים ומעילים בגזרות מדויקות, קטיפה ותחרה, דנים עם אלמנטים דקורטיביים, פאייטים, שמלות ערב, פריטי קוטור עם רקמות ועבודות יד ופרשנות עכשווית למעיל המדבר האייקוני.
להשיג: בחנויות המותג ובאתר

רוחות של שינוי במשכית. צילומים: כפיר שלבין, שירן כפיר

מוטיבים ימיים בה.שטרן
לירז צ׳רכי, מיטל ויינברג, בקי וסטפריד, טלי פאוור ומעין מילס, שגרירות ה.שטרן בישראל, נפגשו ליום צילום מיוחד לרגל השקת קולקציית הקפסולה החדשה של המותג, Mar de Voltas. בהשראת התנועה, העומק והיופי המסתורי של האוקיינוס, ההפקה מחברת בין עולם התכשיטים, אופנה ואמנות.
משחקי אור, השתקפויות וטקסטורות, אלמוגים, צדפים ויצורים תת־ימיים מתעוררים לחיים בתכשיטי זהב 18 קראט, לצד יהלומים, פנינים ואבני חן צבעוניות, במראה שמשלב יוקרה שקטה עם אמירה עיצובית עכשווית.
להשיג: בחנויות הרשת ובאתר

מוטיבים ימיים בה.שטרן. צילומים: שי פרנקו

תיקים חדשים ב־Ganni
המותג הדני Ganni משיק את תיק ה־Very Bou Bag, שמצטרף למשפחת תיקי ה־Bou האייקונית של המותג ומשלב מבנה גיאומטרי בצורת טרפז עם מראה רך ומשוחרר, דש בעיצוב ספורטיבי וידית גדולה לנשיאה על הכתף.
מנגנון הסגירה מעוצב כפרפר תלת־ממדי בשילוב אבזם מרובע בהשראת קוביית משחק, והתיק מגיע בגווני שחור, אפור מגורען ובורדו, עם רצועה מתכווננת וארבע אפשרויות נשיאה, שני תאים מרכזיים, כיס פנימי עם רוכסן ובטנת קטיפה.
להשיג: בחנויות פקטורי 54 ובאתר

תיקים חדשים ב־Ganni. צילומים: מ״ל

מלתחה עירונית בקנת׳ קול
מותג האופנה הניו־יורקי קנת׳ קול חושף את קולקציית סתיו-חורף 2026/27, שנבנתה סביב תפיסת Modern Purpose — המלתחה שמשתנה לאורך היום, בין עבודה, פנאי וערב.
היא נחלקת לארבע קבוצות: Tailored Varsity, עם חייטות נינוחה, חליפות אוברסייז, מכנסיים רחבים ומעילי טרנץ׳; Play Formal, שמטשטשת את הגבול בין מחויט ליומיומי עם סטים מסריג וקפוצ׳ונים סרוגים; Elevated Utility, שנותנת פרשנות מעודנת לבגדי עבודה בעור טבעוני, סריגים ודנים רך; ו־Midnight Edit, מלתחת ערב עם שמלות סליפ, פאייטים, תחרה וקטיפה.
להשיג: בחנויות המותג, באתר ובסניפי המשביר

מלתחה עירונית בקנת׳ קול. צילומים: יונתן לוי

קולקציית גברים בריזרבד
מותג האופנה הבינלאומי Reserved משיק לראשונה קולקציית גברים: בשלב הראשון תיפתח מחלקת גברים בסניף המותג בקניון מלחה בירושלים, לצד השקת הקולקציה באתר של ריזרבד בישראל. הקולקציה משלבת השראות ממסלולי האופנה הבינלאומיים עם פרשנות עדכנית לפריטי המלתחה הגברית, ומציעה מגוון סגנונות, גזרות וטקסטורות, מקז׳ואל מדויק ונינוח ועד אלגנטיות אורבנית מוקפדת.
להשיג: בחנות המותג בקניון מלחה ירושלים ובאתר

קולקציית גברים בריזרבד. צילומים: מ״ל

עשור ל־Under the Rock
מותג הג׳ינסים הישראלי Under the Rock מציין בימים אלה עשור לפעילות, ומשיק אתר מקוון חדש שמרכז את עולם הדנים שלו: הקולקציות המלאות לנשים ולגברים, הגזרות האייקוניות שהפכו לחתימה של המותג והחידושים של העונה, ביניהן קולקציית סתיו-חורף 2027.
לצד הג׳ינסים מציע המותג חולצות טי בסיסיות וז׳קטים מחומרים מגוונים, ובשואורום בתל אביב אפשר לגעת בבדים, למדוד ולהשוות בין גזרות בקצב אישי. למי שמעדיפות את הנוחות של הבית – יש גם שירות מדידה ביתי.
להשיג: בשואורום של המותג בתל אביב ובאתר

עשור ל־Under the Rock. צילומים: גל בומנדיל



















