כל מה שחשוב ויפה

פסטיבל עכו 2009. אולי השנה

עיצוב: אורטל עטייה | מנחה: גיא שגיא

אפתח בוידוי קטן: מעולם לא הייתי בפסטיבל עכו (לתיאטרון ישראלי אחר). כן, תמיד אני חושב ‘אולי השנה זה יקרה’, אבל אז או שאני בחו”ל, או שאני נרתע מהמחשבה על כל האנשים שמסתובבים בחול המועד ברחבי הארץ ומחפשים תעסוקה.

ולחדשות המשמחות: השנה, כרזה בעיצובה של סטודנטית לעיצוב גרפי מהמרכז האקדמי ויצו חיפה נבחרה לייצג את פסטיבל עכו לתיאטרון ישראלי אחר, 2009. הכרזה שעוצבה ע”י אורטל עטייה, סטודנטית שנה ג’ מהמחלקה לעיצוב גרפי ותקשורת חזותית, נבחרה ע”י הנהלת הפסטיבל ונציגי המחלקה במסגרת תחרות נושאת פרסים שנערכה בין הסטודנטים בקורס עיצוב גרפי בהנחיית המעצב גיא שגיא.

אורטל עטיה, על הרעיון שמאחורי עיצוב הכרזה: “פסטיבל עכו הוא בעיקר תיאטרון שוליים ומופעי רחוב ולא פסטיבל של התיאטרון ממסדי ולכן, אינו בעל תקציב גדול. מכאן נבע הרעיון לכרזה אשר מתארת דמות הולכת על קביים עשויים מקופסאות שימורים הממחישה את הרעיון של יוצר ההולך עם חלומו בכל מחיר”.

מאד אהבתי את הכרזה. היא מסקרנת, היא “אחרת”, היא ישראלית, יש בה תנועה, היא מוקפדת. ברור ששום דבר לא מקרי, לא זווית הצילום, לא הטיפוגרפיה, וגם לא הבחירה של קופסאות השימורים.

ממש עושה חשק. מי יודע, אולי השנה זה יקרה…

מעבר לתוכן מרכזי, for shortcut key, press ALT + zמעבר לסגיר, for shortcut key, press ALT + x
Silence is Golden