כל מה שחשוב ויפה

they shoot homos don't they

הנה שם של מגזין שקשה להתעלם ממנו. אני לא זוכר כבר איפה שמעתי עליו לראשונה אבל כשנתקלתי בו בלונדון בחנות העיצוב המעולה magma ישר קניתי אותו. מה שהתחיל כסקרנות בלבד נגמר בזה שהזמנתי גם את את הגליון הקודם באינטרנט והצטערתי על זה שהראשון כבר אזל. מדובר במגזין אוסטרלי שמופץ במספר מקומות קטן ואקסקלוסיבי בכל העולם, המיועד ל- gay men and their admirers, למרות שבהצהרת הכוונות שלהם הם אומרים שאתה לא חייב להיות הומו כדי להנות ממנו.

אני איזה מין מגזין זה?נראה לי שאפשר לתמצת שאם שורטבאס היה מגזין ככה הוא היה נראה (ואם לא ראיתם את הסרט,זה הזמן). באופן כללי המגזין מתעסק בתכנים שבורחים כמו מאש מתדמית נקייה, מצוחצחת ומלוקקת ובמקום עוסקים באנשים אמיתיים (מצטער על הקלישאה) שיוצרים אמנות, עושים מוזיקה, וככלל נוגעים בתרבות קווירית עם ניחוח רדיקלי. מה שנחמד במגזין הוא העובדה שהוא לא מנסה לרגע להתחבב על קהל סטרייטי למהדרין, ולא מנסה לממש את הפנטזיות של המיינסטרים ההומואי, ושהדבר האחרון שאפשר להגיד על צילומי העירום שמופיעים בו הוא שהם עובדים על איזושהי סכמה תרבותית מקובלת. שוב קלישאה, אבל קשה שלא לחוש באותנטיות שעולה מדפי המגזין (וכל אחד מהם מונה 96 עמודי A5), גם בעיצוב וגם בתכנים. איפה עוד אפשר למצוא אנשים שמדברים ברצינות על סרט פורנו / אמנות הכולל פנטזיות הומואיות שהדמות הראשית בו היא ליצן בדמות רונלד מקדונלד? (ברשותכם אני לא מביא תמונה, צריך להשאיר משהו לדמיון).

האתר של המגזין נמצא כאן ואפשר להזמין בו את המגזין ולהתרשם קצת מהתכנים ומהצילומים שמלווים אותו. דבר אחד נשאר לא פתור מבחינתי וזה השם. אני יכול להבין את הפרובוקציה ואת האמירה הביקורתית שלו כלפי העולם אבל משום מה יש לי התחושה שפספסתי משהו. שוב האוסטרלים האלו וחוש ההומור שלהם.

מעבר לתוכן מרכזי, for shortcut key, press ALT + zמעבר לסגיר, for shortcut key, press ALT + x
Silence is Golden